PDA

View Full Version : "WorldData()" actually does not exist...



speeder
04-01-2010, 02:58 AM
I found on the docs about the function "WorldData".

The thing is, when I use the regular "Data()" stuff work fine, when I try to use "WorldData()" it claims to not exist...

Seth
04-03-2010, 02:18 PM
Thanks - this was a bug... fixed it, will be in next update.

harrio
04-03-2010, 02:35 PM
mmmmm, updates...yummy