PDA

View Full Version : Tool Fish cleared cache?



10-28-2002, 02:04 AM
10-27 - 5:47 PM: Triggered Web Compare - Timer (every 1 day(s)) - URL: "http://www.rtsoft.com".
10-27 - 5:47 PM: Cannot connect to server
10-27 - 5:47 PM: Web Compare: Failed to get webfile, unable to do compare. (http://www.rpgplanet.com/dink/)
10-27 - 5:47 PM: Cannot connect to server
10-27 - 5:47 PM: Web Compare: Failed to get webfile, unable to do compare. (http://www.freeopendiary.com/entrylist.asp?authorcode=A458997)
10-27 - 5:47 PM: Cannot connect to server
10-27 - 5:47 PM: Web Compare: Failed to get webfile, unable to do compare. (http://specialbaby.diaryland.com/)
10-27 - 5:47 PM: Cannot connect to server
10-27 - 5:47 PM: Web Compare: Failed to get webfile, unable to do compare. (http://www.rtsoft.com)
10-27 - 5:47 PM: Cannot connect to server
10-27 - 5:47 PM: Web Compare: Failed to get webfile, unable to do compare. (http://wcnet.dynu.com/)
10-27 - 5:47 PM: Cannot connect to server
10-27 - 5:47 PM: Web Compare: Failed to get webfile, unable to do compare. (http://www.rtsoft.com/cgi-bin/ib3/ikonboard.cgi)
10-27 - 5:49 PM: Cannot connect to server
10-27 - 5:49 PM: Web Compare: Failed to get webfile, unable to do compare. (http://www.rpgplanet.com/dink/)
10-27 - 5:49 PM: Cannot connect to server


...errr, seth sorry about this...I have no clue what happened but it was like the cache was totally killed. Why couldn't this have occured in the beta where we could have caught it? http://www.rtsoft.com/ib3/iB_html/non-cgi/emoticons/sad.gif

-WC-
10-28-2002, 02:05 AM
humm, whoops, for some reason I accidently loged out. Poo.

Akolade
10-28-2002, 10:04 PM
that looks like it couldn't get the internet connection to work.
I've gotten that a few times before, when my internet was down..

Seth
10-29-2002, 01:50 PM
Yep, that's normal if you're not connected.

I want to add a 'Delay web compare actions until connection is detected' option, still thinking of a fullproof and fast way to do that.

-WC-
11-01-2002, 05:47 AM
This occured on a terminal with a connect via LAN (so basically the internet connection is always on), but it could have been a glitch in the network. Thanks Seth.