PDA

View Full Version : Error at startup



07-02-2004, 11:24 AM
http://www.portcullis.com/pics/toolfish.gif

I'm getting this error most times I start up the PC. My version is Toolfish 2.02. After this error occurs I can run Toolfish again and it works fine.

I'm not using it for anything too intensive just three email checks http://www.rtsoft.com/iB_html/non-cgi/emoticons/sad.gif

Seth
07-04-2004, 01:19 AM
Hmm, can you try the 2.03 beta on the beta section of RTSOFT? After that, check for an error.txt or a debug.txt, it may have the reason for the failure.

I'm about to release 2.03 so I hope to hear from you soon if it's something I can fix.

01-31-2005, 06:54 AM
Hello,

Sorry for the slow response. I have 2.05 now and this still happens to me daily, normally once or twice in a row when I start up and then it's good until I shut down.

06-28-2006, 09:27 AM
The original problem seems to have gone away.

The only thing now is that it asks me to enter my key to unlock it every few days.