Results 1 to 3 of 3

Thread: .rttex?

  1. #1
    Master Sorcerer Richer_'s Avatar
    Join Date
    Dec 2014
    Location
    Germany, In a developers house
    Posts
    527

    Default .rttex?

    Anybody knows how to "decompile" those back into .png or something else?
    --- u wot m8 ---

    --- u wot m8 ---
    skem police! wee woo wee woo wee woo wee woo wee woo
    --- u wot m8 ---

  2. #2
    Banned
    Join Date
    Sep 2014
    Location
    Chicago
    Posts
    2,837

    Default Uhh sor

    Quote Originally Posted by Richer_ View Post
    Anybody knows how to "decompile" those back into .png or something else?
    Are you trying to get a hack bot? Well dont do it! Lol...

    Um have you tryed to get the options for the .rttex? To go into a um i forgot... Lol /fp

  3. #3
    Master Sorcerer
    Join Date
    Feb 2013
    Posts
    1,661

    Default

    There are ways. I know for a fact
    Last edited by useruser3; 01-03-2015 at 09:13 PM.

    Quote Originally Posted by Solorien View Post
    Casinos BECOME illegal when
    * the owner asks people to DROP items as payment (including donation boxes... USE THE TRADE SYSTEM!)

Similar Threads

  1. decompile rttex?
    By useruser3 in forum Proton SDK
    Replies: 1
    Last Post: 06-08-2013, 05:42 PM
  2. How do we get our .jpg back from the .rttex ?
    By Fatalicious in forum Proton SDK
    Replies: 1
    Last Post: 01-30-2013, 11:54 AM
  3. Why rttex files is so big?
    By mmortall in forum Proton SDK
    Replies: 2
    Last Post: 07-04-2011, 10:24 PM

Bookmarks

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •