Results 1 to 7 of 7

Thread: Game loads but display is all black.

  1. #1

    Default

    Downloaded and installed this game twice.

    Running on Win2k with DirectX9.0

    Had a 3Dfx card in originally and was having problems with this game and others so switched to an older ATI 8MB card I had to test it out (non-3dfx obviously) and downloaded the latest drivers.....no all I get is a black screen on this game.....all my others seem to work ok.

  2. #2

    Default

    Ok....update....

    For some weird reason the game was telling me I did not have enough video memory.

    A reinstall of the most recent driver later and a reboot and I see parts of the game...but the mouse pointer is surrounded by black and parts of the screen are missing....

  3. #3

    Default

    Okay....false alarm on that second message.

    Still get the same problem after I quit out and try and start it again. Requires a reboot to partial show up again as in my second post.

    So I know why it was totally black.....

    But when I restart, while am I missing a lot of the screen parts like black around the mouse and such.

  4. #4
    Administrator Seth's Avatar
    Join Date
    Jul 2002
    Location
    Japan
    Posts
    5,340

    Post

    Hmm. You didn't mention which 3dfx card you were trying to use but only a Voodoo3 is workable - but only with correct drivers (there are many out there, it's a mess), although texture resolution is going to be a bit sucky. (the drivers reduce it to 256X256 which is a card limitation.

    TLM isn't optimized for video cards 5 years or older, out team is just too small to deal with the testing required. TNT1/2 is about the minimum I would reccomend. Any 8 meg card isn't going to cut it either. :/
    Seth A. Robinson
    Robinson Technologies

  5. #5
    Guest

    Angry

    I would really like to try this game!
    But, the demo is not working on my computer!!

    I run a system of:

    433MHz processor
    Voodoo 2 card 16Mb
    Direkt X9 I think
    Windows XP OPsystem

    Is there anything I can do to get it to work?
    When I start the game, Win. says it cannot run the game with the current settings. I should switch to 16 or 32 bit depth. I think my card runs in 24 I change to 16 bit, but it starts loading, and then nothing happens...what to do?

    //dave

  6. #6
    Guest

    Angry

    I forgot to tell my e-mail adress!

    Please mail me at:

    david.eckert@telia.com

  7. #7
    Lesser Wizard
    Join Date
    Jul 2002
    Location
    MI, USA
    Posts
    169

    Cool

    I think TLM requires at least a 600 mhz processor. :-/

Similar Threads

  1. Dink editor loads then crashes.
    By CMDR Reservoir in forum Dink Smallwood HD
    Replies: 3
    Last Post: 12-23-2004, 08:43 AM
  2. void OnCreate()Black Cat event
    By jjohn in forum Funeral Quest
    Replies: 9
    Last Post: 06-22-2003, 03:17 AM

Bookmarks

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •