Results 1 to 4 of 4

Thread: Sound problem

  1. #1
    Master Sorcerer Angrox's Avatar
    Join Date
    Mar 2013
    Location
    Estonia
    Posts
    5,376

    Default Sound problem

    When i'm in a world , i can't hear any sounds.
    Even not my punching , or broadcastong SFX.

    But when im in lobby i can hear the music.
    Help.
    IGN: Angro

  2. #2
    Master Sorcerer
    Join Date
    Dec 2012
    Location
    Australia
    Posts
    698

    Default

    I can suggest that you are also lagging and diconnecting a bit...

    ---------

    Just delete and reinstall the app.

    When you log in, you should get updates that you didn't get before.

    This will only fix it temporarily, you'll need to delete in reinstall again when it happens next.

    There is more information in my common bugs thread (signiture)
    Common Bugs: http://www.rtsoft.com/forums/showthr...highlight=bugs
    Tips and Tricks: http://www.rtsoft.com/forums/showthr...dvanced+player

    Believe you can and you're halfway there. - Theodore Roosevelt

  3. #3
    Master Sorcerer Angrox's Avatar
    Join Date
    Mar 2013
    Location
    Estonia
    Posts
    5,376

    Default

    Quote Originally Posted by tony26 View Post
    I can suggest that you are also lagging and diconnecting a bit...

    ---------

    Just delete and reinstall the app.

    When you log in, you should get updates that you didn't get before.

    This will only fix it temporarily, you'll need to delete in reinstall again when it happens next.

    There is more information in my common bugs thread (signiture)
    Oh , restarting my phone helped >.<
    IGN: Angro

  4. #4
    Master Sorcerer NinjaPRO's Avatar
    Join Date
    Mar 2013
    Location
    Canada
    Posts
    3,622

    Default

    I just kill the program. (Push the home button twice then select the app/apps (shown at the bottom of the screen) you want to close.)

    But i believe this only works for iDevices. May I ask your phone brand?
    Yeah, one of the "oldies".

    Also became a lurker of the forums.

Similar Threads

  1. sound
    By Contracter in forum Bugs & Glitches
    Replies: 2
    Last Post: 03-11-2013, 12:42 PM
  2. Problem with sound
    By mickpr in forum Official ClanLib SDK Forums
    Replies: 6
    Last Post: 12-28-2009, 09:54 AM
  3. problem with 0.8.0 and sound in gentoo
    By unghio in forum Official ClanLib SDK Forums
    Replies: 0
    Last Post: 06-03-2008, 10:28 AM
  4. Turning of sound
    By Daij-Djan in forum RTsoft Tavern
    Replies: 1
    Last Post: 03-31-2004, 09:52 PM

Bookmarks

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •