Results 1 to 6 of 6

Thread: Door Linking Problem

  1. #1
    Knight
    Join Date
    May 2013
    Location
    Philippines (Mindanao)
    Posts
    92

    Default Door Linking Problem

    Hey Guys.. Im Confused now of doors.. When I Link My Door on the other door in my world..it exactly just changed the link to world START.. i think other people have problems on this.. my client version is V1.32 of my ipad and V1.31 on my pc.. Help .. MOds or Developers.. reply to me ASAP


    ‚ÄčThe GT Forum Geek

    My Worlds:
    TOWERCLIMB (WOTD)
    TOWERCLIMB2
    MODSMANSION
    CHRISTIANCHURCH
    FACTORYZ
    PROJECTCORAL
    STEELNGOLD
    NYAUCTION
    MESOSPHERE


  2. #2
    Master Sorcerer mowgli's Avatar
    Join Date
    Mar 2013
    Location
    United states of America - Orlando
    Posts
    755

    Default

    Can you tell us perhaps what you wrote in the doors itself? Maybe if it is something offensive the location will automatically change to worlds like disneyland for example

  3. #3
    Master Sorcerer Cryptelo's Avatar
    Join Date
    Feb 2013
    Location
    Somewhere in France
    Posts
    690

    Default

    If you put not allowed worlds names in id, the door automativly redirect you to START. Dont use SETH, HAMUMU, SATAN, HEROMAN or others id like that for your doors. Use others for it works more well!

  4. #4
    Master Sorcerer Angrox's Avatar
    Join Date
    Mar 2013
    Location
    Estonia
    Posts
    5,376

    Default

    Quote Originally Posted by Cryptelo View Post
    If you put not allowed worlds names in id, the door automativly redirect you to START. Dont use SETH, HAMUMU, SATAN, HEROMAN or others id like that for your doors. Use others for it works more well!
    Typing a developers name on a door shows you this dialogue : "This world is too awesome to open" or something like that
    I've had this problem serval times too , try to try again.
    IGN: Angro

  5. #5
    Lesser Knight
    Join Date
    Jul 2013
    Posts
    30

    Default

    Yes I've had the problem linking doors make sure you don't put SETH,HAMUMU,SATAN or other mods name and if your not doing that then remember to put the : if you linking a brown door to brown door or if its brown door to brown door in another world make sure you know the door name and put the world then colon then name all in the first column like this spleefland:spleef or to get it brown door to brown door in the same worlds then just do this :yourchoise :yourchoise and yeah.i hope this helped you. LegitGamer out.

  6. #6
    Lesser Knight R4V3N's Avatar
    Join Date
    Mar 2013
    Location
    Duality
    Posts
    34

    Default

    If you use the word Admin for your door id, it always redirects location to START.

Similar Threads

  1. Problem linking Sqlite in vs9
    By vladimirdlc in forum Official ClanLib SDK Forums
    Replies: 9
    Last Post: 07-14-2009, 05:46 PM
  2. Help! linking error
    By thfai2000 in forum Official ClanLib SDK Forums
    Replies: 4
    Last Post: 10-30-2008, 04:30 AM
  3. Linking Problem With MS Visual C++
    By daredevil14 in forum Official ClanLib SDK Forums
    Replies: 3
    Last Post: 07-27-2008, 11:44 PM
  4. Linking Problems.
    By TheBaron in forum Official ClanLib SDK Forums
    Replies: 2
    Last Post: 11-16-2007, 08:22 PM
  5. Linking errors with VC++ Express 2005
    By lixopmstp in forum Official ClanLib SDK Forums
    Replies: 4
    Last Post: 09-07-2007, 08:59 PM

Bookmarks

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •