Results 1 to 3 of 3

Thread: The evil &current_sprite

  1. #1
    Lesser Wizard
    Join Date
    Jul 2002
    Location
    MI, USA
    Posts
    168

    Default

    When posting a chunk of code, this message board doesn't like &current_sprite. See that funky symbol? That's supposed to be &curren not &curren.

    In any case, to make it display correctly, use &amp instead of plain old' & when referencing &current_sprite. It will then display correctly.

  2. #2
    Administrator Seth's Avatar
    Join Date
    Jul 2002
    Location
    Japan
    Posts
    4,682

    Default

    Testing 123..

    <table border="0" align="center" width="95%" cellpadding="0" cellspacing="0"><tr><td>Code Sample </td></tr><tr><td id="CODE">
    tsprite&#40;&#41;;
    [/QUOTE]<span id='postcolor'>

    erm, ok that doesn&#39;t work either. dohh.
    Seth A. Robinson
    Robinson Technologies

  3. #3

    Default

    Well lets see if this works then..

    &ampcurrent_sprite

    hopefully one of those is it...we&#39;ll see...

    Whoop&#33; You rock redink1&#33; Does that work on the DN board, or did you fix it there? I can&#39;t remember the last time i posted about scripting...




Similar Threads

  1. Evil Apprentice On Jewel Mountain
    By jenni53 in forum Dink Smallwood HD
    Replies: 2
    Last Post: 11-08-2004, 07:52 AM
  2. Saving Milder? Beating the Evil guy? HELP
    By in forum Dink Smallwood HD
    Replies: 2
    Last Post: 08-13-2004, 01:37 AM

Bookmarks

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •