Results 1 to 3 of 3

Thread: Using the network framework

  1. #1

    Default Using the network framework

    Hi and again me,

    so, another question.
    I want to support network for my game.
    I find examples but they didn't work.

    Can anyone show me, how I got to use the network framework?

    Bye and many thanks.

  2. #2

    Default

    Well, if you were to make a game with a display window, there's a chance that you have to make the application multi-threaded, a thread for network and a thread for processing the application.

    So, maybe go about making an application that is simply displaying text says, "server" and one connecting to it displaying, "client".

    You could try to add networking to one of the existing examples too.

  3. #3
    Squire
    Join Date
    May 2010
    Location
    Britain
    Posts
    11

    Default

    Jose, could you be more specific about why the examples did not work?

Similar Threads

  1. Network-Problem
    By xenus in forum Official ClanLib SDK Forums
    Replies: 2
    Last Post: 09-19-2009, 07:52 PM
  2. Clan Network
    By catch22 in forum Official ClanLib SDK Forums
    Replies: 4
    Last Post: 03-17-2009, 04:36 PM
  3. Is the Dink Network down?
    By Prophet422 in forum Dink Smallwood HD
    Replies: 1
    Last Post: 11-12-2004, 03:01 AM
  4. how do i get an account with the dink network?
    By AgressiveNapkin in forum RTsoft Tavern
    Replies: 1
    Last Post: 02-12-2004, 09:15 AM
  5. The Dink Network Is Down
    By redink1 in forum Dink Smallwood HD
    Replies: 6
    Last Post: 01-22-2003, 11:51 PM

Bookmarks

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •