Results 1 to 3 of 3

Thread: [v 2.3.3] How to draw "layers"?

  1. #1

    Default [v 2.3.3] How to draw "layers"?

    Hi,

    I'd like to draw my sprites to a container or layer that would be drawn to the main GraphicContext afterwards but I can't seem to find a way that doest involve copying raw data from the sprites to some buffer.
    Is there any other target for the CL_Sprite/Image::draw than the GraphicContext?

    My problem doesn't involve rendering order, its more about intermediary drawing targets that wont change much.

  2. #2
    ClanLib Developer
    Join Date
    Sep 2006
    Location
    Bergen, Norway
    Posts
    588

    Default

    You can use a FrameBuffer to render anything into an offscreen texture. Check out the Canvas example.

  3. #3

    Default

    I'll check it out. Thanks.

    Edit:
    Well, that and some OpenGL basics helped a lot. Thanks again!
    Last edited by Lothiack; 09-30-2011 at 03:23 AM.

Similar Threads

  1. How I make a "text" object with custom font?
    By speeder in forum Novashell Game Creation System
    Replies: 1
    Last Post: 04-10-2010, 02:23 AM
  2. Missing "clanCore-static-mtdll-uc-debug.lib"
    By igpay in forum Official ClanLib SDK Forums
    Replies: 3
    Last Post: 04-05-2010, 09:23 PM
  3. Pilgrimís Quest: Problem in "Welcome to Fire woods!"
    By Floater in forum Dink Smallwood HD
    Replies: 0
    Last Post: 08-18-2009, 06:07 PM
  4. Multiple "keydown" signals on a single keystroke
    By zag in forum Official ClanLib SDK Forums
    Replies: 1
    Last Post: 10-19-2008, 11:04 PM
  5. Di-Mart Guns -Explanation of the "Store Guy" event
    By rmcnew in forum Funeral Quest
    Replies: 2
    Last Post: 01-15-2004, 06:25 AM

Bookmarks

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •