Results 1 to 2 of 2

Thread: Doesn't work behind a Linksys router?

  1. #1
    Guest

    Unhappy

    Is anyone else behind a router having issues with this? I can't get a logon screen to pop up on either of my comptuers behind the router (and I have the latest version of Flash and Internet Explorer).

  2. #2
    Lesser Wizard
    Join Date
    Sep 2002
    Location
    Chelmsford, MA, USA
    Posts
    224

    Default

    I have a Linksys DSL router and have had similar problems connecting to my own FQ server. However, the problem seemed to go away when I used the internal IP (192.168.1.80) address rather than the public DSL IP (the one listed on the Server List). Try playing the game on the FQ server, just to make sure everything is cool. The next step in figuring out the problem is to get a packet sniffer like Ethreal.

    When the flash client first comes up, it makes an HTTP GET request to the FQ server to get messages of the day and the copyright info. If you don't see this request getting answered by your FQ server, then your network setup is wonky.

Similar Threads

  1. Patch didnt work???
    By Qarl in forum Dink Smallwood HD
    Replies: 2
    Last Post: 02-12-2005, 09:15 PM
  2. cant get dink edit  to work
    By in forum Dink Smallwood HD
    Replies: 5
    Last Post: 08-15-2004, 01:41 PM
  3. my editor wont work! help please
    By in forum Dink Smallwood HD
    Replies: 0
    Last Post: 01-25-2004, 10:48 AM
  4. my friend and I are behind a router
    By in forum Funeral Quest
    Replies: 3
    Last Post: 09-24-2003, 07:27 AM
  5. Work
    By mrbrown in forum Funeral Quest
    Replies: 2
    Last Post: 10-30-2002, 11:48 AM

Bookmarks

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •