Results 1 to 3 of 3

Thread: Problem to run ClanLib application

  1. #1

    Default Problem to run ClanLib application

    Hello everybody

    Please i'm tryng to use Clanlib but i encounter a problem when i run an application i always receive this error http://www.hostingpics.net/viewer.php?id=552376Bug.png, can anyone help me to fix it? i have followed the following tutoriel http://clanlib.org/wiki/MainDocs:Vis...ur_application and tried the repair of visual but that doesn't solve the problem

    Thank you

  2. #2
    Squire
    Join Date
    Sep 2011
    Location
    Poland
    Posts
    16

    Default

    I assume that Visual Studio can't find the ClanLib headers. Make sure that you've correctly added the directory containing them to the Visual Studio include paths.

    In the future please remember to post the compilation log to make it easier to diagnose the problem.

  3. #3

    Default

    You forget #include <vector>
    Compilation failed because of std::vector

Similar Threads

  1. Playing any form of video in a clanlib application
    By martinsmith_storm in forum Official ClanLib SDK Forums
    Replies: 2
    Last Post: 01-27-2012, 02:51 PM
  2. Problem installing ClanLib
    By sebastian in forum Official ClanLib SDK Forums
    Replies: 3
    Last Post: 11-14-2010, 08:22 AM
  3. ClanLib application icon?
    By alexv1 in forum Official ClanLib SDK Forums
    Replies: 2
    Last Post: 05-19-2009, 09:52 AM
  4. Wrong lib name in application.h(clanlib 0.9)
    By Lifeengines in forum Official ClanLib SDK Forums
    Replies: 1
    Last Post: 06-24-2008, 06:51 AM
  5. Problem building ClanLib
    By jtaylor1126 in forum Official ClanLib SDK Forums
    Replies: 1
    Last Post: 03-31-2007, 12:10 AM

Bookmarks

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •