PDA

View Full Version : Cubit castles



Cork
08-21-2014, 11:41 AM
Ok i just got it. And i made a castle near twistoffate and trollrage. Found u guys.

How to i chmage my castle name?

I screw it up and its right next to tropical mine of anyone wants to visit.

But yea how do i change castle name?

Im sorry if its wsf.

26FtW26
08-21-2014, 11:44 AM
This is not the wrong sub-forum, this is the
WRONG FORUM

Cork
08-21-2014, 11:49 AM
This is not the wrong sub-forum, this is the
WRONG FORUM

I know that. But i cba to create a forum account on there too and i know other people play it soooooooo yea. It should be in rsoft. Woops.

Myriaydus
08-21-2014, 11:50 AM
I know that. But i cba to create a forum account on there too and i know other people play it soooooooo yea. It should be in rsoft. Woops.

/facepalm /facepalm /facepalm

iToaster
08-21-2014, 12:19 PM
Cubic castles doesn't work on my ipad

darkscythe
08-21-2014, 12:19 PM
Ok i just got it. And i made a castle near twistoffate and trollrage. Found u guys.

How to i chmage my castle name?

I screw it up and its right next to tropical mine of anyone wants to visit.

But yea how do i change castle name?

Im sorry if its wsf.

You can't change a realm name I think..
Btw, the castle will decay and turn into a deed after some hours, so you can place it somewhere else..
Y u no post in cubit castles forums? ._.