PDA

View Full Version : Tarzan



Heretic Man
07-29-2002, 04:31 PM
Seth, I take it that Teenage Lawn Mower will be using the same engine of your Tarzan game.
And by the way, how do you come up with all these ideas?

Seth
07-31-2002, 12:03 PM
Yep, Tarzan uses the same base engine as Teenage Lawn Mower. (although many improvements have been made since)

So if anybody wants to post FPS and machine specs that would be great. Especially if it ran really badly I would like to know about it.

Koehoro
08-04-2002, 09:59 AM
Uhhh... yeah, I did have some problems getting that Tarzan game to run. I don't know if I'm missing any requirements or anything. I'm running Windows ME and I've got an S3 Pro Savage.

I did get it to work in the end... I changed Video Memoery Size from 8MB to 32MB. Then changed the colour to 16-bit and the desktop size to 640 by 480. That got it to work fairly good... but it was a lot of trouble.

onlinegaminggod
09-07-2002, 07:32 PM
Kohero is your PC by any guess a COMPAQ ME S3 PRO SAVAGE?

Koehoro
09-08-2002, 12:24 AM
Uhhhh... Yeah..