PDA

View Full Version : Making tiles



Suudsu2200
03-04-2007, 08:48 PM
Hey, When I was trying to make tiles in the tutorial I always ended up selecting the picture I was trying to make A tile of. COuld I have any help?

Seth
03-04-2007, 10:28 PM
To avoid instantly selecting a tile and instead drag out a rect select box, hold down Ctrl while starting the drag.

ZombieJesus
03-05-2007, 08:20 PM
And on the mac that ends up actually being alt/option instead of control for whatever reason.

Seth
03-05-2007, 10:30 PM
Ah, right.

Ctrl, Shift or Alt/Option are all supposed to work but on the Mac Ctrl-Left Mouse button is the same as a "right mouse button", I think this is hardcoded for supporting legacy one-mouse systems.