PDA

View Full Version : Need Help with Taking ScreenShot! [Growtopia]



Runo
05-05-2015, 03:30 PM
I need Help with taking screenshots with PC on Growtopia..
if anyone could make a vedio or take picture and post it, It would really help, Coz Not all of our keyboards are the same.
Also PRTSC doesnt work, like i tried pressing the Button but cudnt paste on Paint.75178

rehoti
05-05-2015, 05:01 PM
try pressing control or commant plus PRTSC at the same time :3 and CTRL + V to paste

Areodax
05-05-2015, 05:03 PM
If its windows 8, with the Function key (Fn), Just press the windows key, ten the Fn key, then the Printscreen key.

Runo
05-06-2015, 05:38 AM
If its windows 8, with the Function key (Fn), Just press the windows key, ten the Fn key, then the Printscreen key.

Windows 7, sorry for not mentioning it!

- - - Updated - - -


try pressing control or commant plus PRTSC at the same time :3 and CTRL + V to paste

Commant?10chars

pocco
05-07-2015, 04:03 AM
You can use Ctrl + S to take a screenshot I think.