PDA

View Full Version : Just a question, how do you screenshot on Windows 8?



Will
07-25-2015, 08:18 PM
I tried the PRNTSCR idea but it never works..

Pikasack
07-25-2015, 08:20 PM
Use Print Screen + Windows button.

Will
07-25-2015, 08:22 PM
Use Print Screen + Windows button.Does Growtopia have to be in full screen, or in normal?

peck
07-25-2015, 08:34 PM
PRNTSCRN takes a screenshot of your desktop and copies it to your clipboard. Open up paint or something and paste it in (then save it somewhere)

Pikasack
07-25-2015, 08:38 PM
Does Growtopia have to be in full screen, or in normal?

Shouldn't matter, as long as the screen dims for a second, that will take a screenshot.

SCOOBYDOOFAN
07-25-2015, 08:43 PM
Alright the process of taking a screenshot on Windows 8 is actually quite simple. All you have to do is press the windows logo key and the prtscn button. If your on a tablet you have to click the logo button and the volume down button. Because I use a surface and have windows 8 on it I have to click Fn + windows logo key + space bar and it goes directly into the screenshot folders. If you have anymore questions I'd be happy to help.