PDA

View Full Version : Computer question.



Dodo Wizard
08-03-2015, 03:17 PM
So, the pc in my room died, I have one in the basement, but I'm not sure how it'd run games.
It's about 14 years old, can run CoD 2, can't Minecraft or Growtopia. All I really need it to run is Team Fortress 2.
You think it might be able to? Figure it will, since TF2 is from 2007 and Source is from 2004.
Just asking before I dust the old pc off and get it running, hook up a mouse.

syrup
08-03-2015, 03:26 PM
I picture a big fat computer with 1 processor.

Good luck.

TheKill69
08-03-2015, 03:30 PM
So, the pc in my room died, I have one in the basement, but I'm not sure how it'd run games.
It's about 14 years old, can run CoD 2, can't Minecraft or Growtopia. All I really need it to run is Team Fortress 2.
You think it might be able to? Figure it will, since TF2 is from 2007 and Source is from 2004.
Just asking before I dust the old pc off and get it running, hook up a mouse.

Yes it can

Bejewled
08-03-2015, 03:31 PM
Whats the OS?
I can barely and I mean barely run tf2 on windowsXP

craft3d
08-03-2015, 05:27 PM
So, the pc in my room died, I have one in the basement, but I'm not sure how it'd run games.
It's about 14 years old, can run CoD 2, can't Minecraft or Growtopia. All I really need it to run is Team Fortress 2.
You think it might be able to? Figure it will, since TF2 is from 2007 and Source is from 2004.
Just asking before I dust the old pc off and get it running, hook up a mouse.

Specs please I need these:
CPU Model
GPU Model (if not, HD graphics are also intergrated)

SuperJ
08-03-2015, 05:34 PM
TF2 requires a very good processor and at least (for quality play) 4 gigs of ram. It also requires a good hard drive...

So on a computer that's 14 years old? Not going to happen unless you upgrade it a whole aw full lot.

TheKill69
08-03-2015, 06:16 PM
TF2 requires a very good processor and at least (for quality play) 4 gigs of ram. It also requires a good hard drive...

So on a computer that's 14 years old? Not going to happen unless you upgrade it a whole aw full lot.

Not at all.
My Weak Dual-Core Cpu (1.3ghz) handles it pretty well.

SuperJ
08-03-2015, 06:35 PM
Not at all.
My Weak Dual-Core Cpu (1.3ghz) handles it pretty well.I said for quality play, my processor is pretty weak and handles the game pretty badly...

Applez
08-03-2015, 06:40 PM
I said for quality play, my processor is pretty weak and handles the game pretty badly...

Man your siggy is huge
http://www.rtsoft.com/forums/showthread.php?113617-Is-your-SIG-too-BIG

peck
08-03-2015, 06:46 PM
So, the pc in my room died, I have one in the basement, but I'm not sure how it'd run games.
It's about 14 years old, can run CoD 2, can't Minecraft or Growtopia. All I really need it to run is Team Fortress 2.
You think it might be able to? Figure it will, since TF2 is from 2007 and Source is from 2004.
Just asking before I dust the old pc off and get it running, hook up a mouse.

14 years old? No.

craft3d
08-04-2015, 12:12 AM
Not at all.
My Weak Dual-Core Cpu (1.3ghz) handles it pretty well.

It could be a slower clocked mobile i7 for all we know.