PDA

View Full Version : How do I add a link into my sigpic?



Polar
01-30-2016, 06:07 PM
i've seen many sigpics being clickable, however, i don't know how to do that. i want to make my sigpic clickable to add a link into it? help?

- - - Updated - - -

help meee!

- - - Updated - - -

help, please!

Kittens
01-30-2016, 06:08 PM
(url)

use above code

Polar
01-30-2016, 06:16 PM
(url)

use above code

is it possible for you to explain a bit further, i tried to do that and it's not working

Kittens
01-30-2016, 06:18 PM
is it possible for you to explain a bit further, i tried to do that and it's not working

I am having trouble exclaiming this due to the phps acting up

write

[url= URLHERE ]

then [img ]insert image url here[/img ]

then [/url ]

remove all spaces

AlexKat
01-30-2016, 06:20 PM
[URL=www.example.com]Your img or sumthin you want people to click here[\URL]

\=/

click meh growhigh text :rolleyes:

Polar
01-30-2016, 06:26 PM
I am having trouble exclaiming this due to the phps acting up

write

[url= URLHERE ]

then [img ]insert image url here[/img ]

then [/url ]

remove all spaces

ain't working :cry:

- - - Updated - - -

k, got it to work. i changed [img= into [img]