PDA

View Full Version : Anyone knows how to reduce lag without changing system performance settings?



bradatan13
02-07-2016, 11:14 AM
Im really lagging on UT Pre-Alpha. Good that the game is free. I need to reduce lag. Anyone knows how?

bradatan13
02-07-2016, 03:43 PM
Btw i also tried using Razer Cortex, but the screen turned rainbow (maybe cuz i had 2 magnest in my hand. Cheap and powerful). Any suggestions?

bradatan13
02-07-2016, 04:04 PM
Aww, noone?

CodeSky
02-07-2016, 04:14 PM
Tbh its nearly impossible , you cant play a game with good graphics with :poop: specs , if you have a decent graphics card from Nvidia then you can try to search best UT Nvidia settings then you will see what I mean

bradatan13
02-07-2016, 04:19 PM
Tbh its nearly impossible , you cant play a game with good graphics with :poop: specs , if you have a decent graphics card from Nvidia then you can try to search best UT Nvidia settings then you will see what I mean

Idk i would say my pc has good specs but cant use all ram (only 2GB). I would upgrade to 64 bit but im too lazy. Trying Cortex again.

DynPlaysGT
02-07-2016, 04:29 PM
Does your system meet the system requirements for the game? (or recommended requirements)

CodeSky
02-07-2016, 04:31 PM
Idk i would say my pc has good specs but cant use all ram (only 2GB). I would upgrade to 64 bit but im too lazy. Trying Cortex again.


Post ur specs pleas , I will tell you what you need to upgrade


2GB RAM is cancer ,get 4 at least

DynPlaysGT
02-07-2016, 07:12 PM
2GB RAM is cancer

If 2GB RAM is cancer, what is 1GB? (What I use) :crazy:

bradatan13
02-07-2016, 08:46 PM
Post ur specs pleas , I will tell you what you need to upgrade


2GB RAM is cancer ,get 4 at least

BRUH thats what i said. I can use 2 only but i have exactly 4. Must upgrade to 64 and i got proof that it works.

- - - Updated - - -


If 2GB RAM is cancer, what is 1GB? (What I use) :crazy:

Its EBOLA. 10chars