PDA

View Full Version : I'm stuck (question)



Frozenpotato_
06-10-2016, 12:37 AM
Anyone familiar with the recorder OBS?

I heard its good but when I record the quality dosen't pass 360p which is frustrating.
I have all the settings Right (from what research I've done) and it's still crap.

If you had this problem and you found a way to fix it feel free to tell me I wanna improve my channel's content. Thanks.

mrmax2
06-10-2016, 01:21 AM
just download Camtasia Studio ! There is a screen recorder in it!

Frozenpotato_
06-10-2016, 01:25 AM
just download Camtasia Studio ! There is a screen recorder in it!

How good is it? Easy to use?

mrmax2
06-10-2016, 01:45 AM
How good is it? Easy to use?

Super Easy! Easier than Sony Vegas Pro that I used. +There is a screen recorder

Evortez
06-10-2016, 02:33 AM
Try fraps, it's pretty easy to use