PDA

View Full Version : FQ Problem



08-18-2002, 08:58 PM
I just set up the FQ server, and it's all nice and all..but there's a problem..anyone using 800x600 monitor resolution can't log in because the buttons along the bottom of the screen don't display...Is there a way to edit the html or something? Or to make it where it can be played with 800x600?

256soft
08-18-2002, 09:12 PM
Didn't this get fixed with the newest version?

08-18-2002, 09:18 PM
I dunno...I just downloaded the server pack 5 minutes before I posted here...so.. http://www.rtsoft.com/ib3/iB_html/non-cgi/emoticons/sad.gif

Seth
08-18-2002, 10:06 PM
Hmm, should be playable at that res. Try hitting F11 to go fullscreen if you use IE.

Marc
08-18-2002, 10:13 PM
F11 worked http://www.rtsoft.com/ib3/iB_html/non-cgi/emoticons/biggrin.gif

I can see the whole thing that way..Still kind of a hassle though..not a big one..just a tiny one. No other way around that and will that maybe not be needed in future versions?

Seth
08-18-2002, 10:28 PM
Well, if you resize the window manually you can probably make it fit - it's kind of a Flash scaling thing. Maybe if I tweaked the html of the main fq page I could fix it though, but then it might be too small on fullscreen.