PDA

View Full Version : Problem with Profile Settings..



ProTopianX
01-19-2014, 10:36 AM
Well whenever I make a change to my Profile and go to another Thread it seems to change the Writing Font to Default..

Here are some Pictures showing the Problem..

Here I changed the Font to Verdana and clicked on this thread.. http://www.rtsoft.com/forums/showthread.php?52126-Yeeey-TIMTAM!-I-finished-with-my-Program-Composing-Work!-YEEEEEE

http://oi44.tinypic.com/2uhv14o.jpg

Then when I go back to my Profile it seemed to have changed the Font back to Default..

http://oi39.tinypic.com/2isigeu.jpg

Rawrzi
01-19-2014, 11:46 AM
Did you press confirm changes/save? Try pressing it

DeathAngelz
01-19-2014, 01:30 PM
This has happened to me before so I just kept trying and then finally the font stayed to the one I selected. So I guess just keep trying and soon enough the font will stay :)

ProTopianX
01-19-2014, 10:56 PM
Did you press confirm changes/save? Try pressing it

Yes I have tried this but unfortunately it still didn't work.


This has happened to me before so I just kept trying and then finally the font stayed to the one I selected. So I guess just keep trying and soon enough the font will stay :)

Okay I'll try this, but I've also noticed that the Images won't stay either, I tried adding Smiley Faces to the Backround but once I came back it got erased..

ProTopianX
01-21-2014, 12:44 AM
Any other Ideas..?

I've been trying DeathAngelz Idea but not getting any changes :L

Cocomonkey
01-21-2014, 12:50 AM
Any other Ideas..?

I've been trying DeathAngelz Idea but not getting any changes :L

That happened to me aswell. I just kept trying and It worked.

ProTopianX
01-21-2014, 05:14 AM
That happened to me aswell. I just kept trying and It worked.

Well I'm experiencing another Problem.. Where is the stuff for editing...

Like where are the Size things and Color Buttons.. It used to be above every time you post something..

http://oi40.tinypic.com/2hz0pbs.jpg

As you can see in the Picture nothing is above.. the only thing here is the room where you type..

Also I still haven't solved the bug and I've tried Several Times and the Setting in my Profile keep going back to Default.. D:

ProTopianX
01-22-2014, 04:39 AM
DeathAngelz method doesn't seem to be working and I dont seem to have the Option to pick a Smiley Face anymore..

I think my Profile has been Glitched or Bugged.. :(

DeathAngelz
01-22-2014, 04:43 AM
DeathAngelz method doesn't seem to be working and I dont seem to have the Option to pick a Smiley Face anymore..

I think my Profile has been Glitched or Bugged.. :(

A smiley face when replying or starting a thread? Also what category of the customizations are you trying to change ill try my best to help

ProTopianX
01-22-2014, 04:59 AM
A smiley face when replying or starting a thread? Also what category of the customizations are you trying to change ill try my best to help

Actually both (Replying and Starting a thread).

And also all the Costumisations have Disappeared. Like where are the Smiley Faces at the Side of each post.

And where are all the stuff on top of every post..

http://oi43.tinypic.com/1zg3qx1.jpg

If this doesn't get fixed I'll have to right this Stuff Goes here And for the Emticons I have to do this : Arghh :

DeathAngelz
01-22-2014, 05:29 AM
Actually both (Replying and Starting a thread).

And also all the Costumisations have Disappeared. Like where are the Smiley Faces at the Side of each post.

And where are all the stuff on top of every post..

http://oi43.tinypic.com/1zg3qx1.jpg

If this doesn't get fixed I'll have to right this Stuff Goes here And for the Emticons I have to do this : Arghh :

Thats strange, have you tried restarting your computer. If that didnt work make sure java is enabled for your browser.

ProTopianX
01-22-2014, 05:41 AM
Thats strange, have you tried restarting your computer. If that didnt work make sure java is enabled for your browser.

I have restarted my Computer Several times but I haven't tried the Java thing.

How do you know if Java is Enabled..?

minha1234
01-22-2014, 06:02 AM
.. People should really experiment with forum settings and at least make an attempt to figure their problem out...

The reason your editor doesn't have the formatting controls above it is because you somehow changed the settings for it. You can change it back by Settings < General Settings < scroll down < Miscellaneous Options < Message Editor Interface < select the standard format.

25026

^ this is what it looks like.. change yours to the third option and you'll have the formatting controls again.

(I have the first option selected because I prefer the WYSIWYG format, but what forumers generally use is the third option, the one that you probably had before.)

If that's not what it is, something could be wrong.
As for why the changes to your profile aren't working, I don't know.

ProTopianX
01-22-2014, 06:18 AM
.. People should really experiment with forum settings and at least make an attempt to figure their problem out...

The reason your editor doesn't have the formatting controls above it is because you somehow changed the settings for it. You can change it back by Settings < General Settings < scroll down < Miscellaneous Options < Message Editor Interface < select the standard format.

25026

^ this is what it looks like.. change yours to the third option and you'll have the formatting controls again.

(I have the first option selected because I prefer the WYSIWYG format, but what forumers generally use is the third option, the one that you probably had before.)

If that's not what it is, something could be wrong.
As for why the changes to your profile aren't working, I don't know.

Thank you I now have the Formatting Controls.. xD