PDA

View Full Version : I can't get funeral quest working over my firewall



rmcnew
01-11-2004, 01:39 AM
Does anyone know how to get funeral quest working over a firewall? I think it is blocking some ports funeral quest needs, and I can't figure out which. If anyone knows please tell...

01-11-2004, 05:42 PM
You should be set by opening port 80 to 2-way traffic. If using a hardware firewall with a network do the same thing and portforward port 80 to the internal IP address of your FQ PC.

rmcnew
01-11-2004, 10:18 PM
Quote[/b] (Guest @ Jan. 11 2004,9:42)]You should be set by opening port 80 to 2-way traffic. If using a hardware firewall with a network do the same thing and portforward port 80 to the internal IP address of your FQ PC.
Thanks for the info.

Ok, I set everything up just like you said. It runs, but really really slow over the firewall. If I disable the firewall the server runs very very fast. I need to have the firewall up if I am going to do any amount of hosting, but I can't have the connection slow down like that.

Any suggestions?

jjohn
01-12-2004, 12:38 AM
Quote[/b] (rmcnew @ Jan. 11 2004,5:18)][quote=Guest,Jan. 11 2004,9:42]Any suggestions?

Get a new firewall. Something is seriously hosed if you're seeing a significant performance hit from the firewall. My Linksys router, for instance, seemed to occasionally mangle the welcome.swf.

01-12-2004, 07:16 AM
It's up and running well with a firewall now.

Thanks jjohn and tw..