PDA

View Full Version : Needing Help with iRec



HerobrineFan
08-08-2014, 06:54 PM
When I use IRec and record growtopia it Doesn't Work..When I stop it flashes to the Home Screen,When I watch the video it's 0:00-0:000,

I Have A IPad 3-4 I think

Halp

THICKE.
08-08-2014, 06:57 PM
iRec was just realised today, so remember that there is a few bugs to sort out, it may take some time to keep it constantly going without any bugs. Hopefully it will be sorted out by next week. ~THICKE

CookieMonster
08-08-2014, 10:35 PM
iRec was just realised today, so remember that there is a few bugs to sort out, it may take some time to keep it constantly going without any bugs. Hopefully it will be sorted out by next week. ~THICKE

Did you get it from Emus4ios
Or iEmulators