Results 1 to 2 of 2

Thread: dinput.lib on Windows

  1. #1
    Lesser Knight
    Join Date
    Sep 2006
    Posts
    41

    Default dinput.lib on Windows

    It appears that in the latest DirectX SDK's, dinput.lib has been renamed dinput8.lib.

    This causes builds to break when using a new SDK, due to the pragma in display.h.

  2. #2
    Master Sorcerer
    Join Date
    Sep 2006
    Location
    Denmark
    Posts
    554

    Default

    Hmm that's a problem. Luckily it seems dinput8.lib also exists in my August 2006 edition, so maybe the solution is simply to just always link with dinput8.lib instead.

Similar Threads

  1. More Windows fun
    By madmark in forum Official ClanLib SDK Forums
    Replies: 2
    Last Post: 03-19-2008, 08:16 PM
  2. Mac vs. Windows bits
    By madmark in forum Official ClanLib SDK Forums
    Replies: 5
    Last Post: 01-22-2008, 07:57 AM
  3. Can't find windows.h - Compiling ClanLib
    By Katzewurzt in forum Official ClanLib SDK Forums
    Replies: 18
    Last Post: 11-04-2007, 06:49 AM
  4. Latest windows build corrupted?
    By whisperstorm in forum Novashell Game Creation System
    Replies: 1
    Last Post: 03-03-2007, 12:22 PM
  5. Animated Windows and Dialogs
    By AllenJB in forum Official ClanLib SDK Forums
    Replies: 1
    Last Post: 09-20-2006, 04:28 PM

Bookmarks

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •