Results 1 to 12 of 12

Thread: How to clean explorer?

  1. #1
    Lesser Wizard Doomsayer's Avatar
    Join Date
    May 2016
    Location
    Not 'Murica
    Posts
    376

    Default How to clean explorer?

    First of all im using Vista (lol). And Google Chrome is not working for Vista any more... So I need to use Firefox or Internet Explorer. Firefox forces me to use yandex and i want to use Explorer. And I have a problem. My explorer is full of viruses. When I try to search something strange pop ups come and ads come. How do I clean it?
    Ingredients to make a Doomsayer:

    - 1/2 tablespoon Salt
    - 2/3 teaspoon More Salt
    - 9/11 cups of Sarcasm
    - 5 tons of Memes
    - 8 kg Intelligance
    - Special Sauce

  2. #2
    Master Sorcerer Hippohello2's Avatar
    Join Date
    Dec 2015
    Location
    .
    Posts
    1,273

    Default

    Quote Originally Posted by Doomsayer View Post
    First of all im using Vista (lol). And Google Chrome is not working for Vista any more... So I need to use Firefox or Internet Explorer. Firefox forces me to use yandex and i want to use Explorer. And I have a problem. My explorer is full of viruses. When I try to search something strange pop ups come and ads come. How do I clean it?
    GL kid. No one uses internet explorer. Its 2016 m8.
    k

  3. #3
    Master Sorcerer |ThyLuigi|'s Avatar
    Join Date
    Dec 2014
    Location
    Alpha Centauri
    Posts
    8,198

    Default

    Remove any extensions, that might help.
    "It vexes me how veracious discussion actually devolved into what literally is nocuous as a brainwashed drove of cattle spamming the only two words in their vocabulary: forum game." - JOSHIE63, 2017

    ↓↓↓
    IGN:TheLuigi
    ↑↑↑

  4. #4
    Master Sorcerer WhiteLegend's Avatar
    Join Date
    Mar 2016
    Location
    florida
    Posts
    1,205

    Default

    Quote Originally Posted by Doomsayer View Post
    First of all im using Vista (lol). And Google Chrome is not working for Vista any more... So I need to use Firefox or Internet Explorer. Firefox forces me to use yandex and i want to use Explorer. And I have a problem. My explorer is full of viruses. When I try to search something strange pop ups come and ads come. How do I clean it?
    completely delete the application and then reinstall it.


  5. #5
    Master Sorcerer NebulaBlast's Avatar
    Join Date
    Feb 2016
    Location
    Earth, Milky Way Galaxy
    Posts
    710

    Default

    Quote Originally Posted by Hippohello2 View Post
    GL kid. No one uses internet explorer. Its 2016 m8.
    Quote Originally Posted by WhiteLegend View Post
    completely delete the application and then reinstall it.
    Speaking of this, get a new operating system.
    IGN: QuasarBass

    Huge Knife Party, Nightkilla and Metroid fan :}

    I found the love of my life. No, not a girlfriend, but this song:

  6. #6
    Master Sorcerer Edwardson97's Avatar
    Join Date
    May 2013
    Location
    Jupiter
    Posts
    3,089

    Default

    You looking up bad stuff on your computer aren't ya??

    Get rid of your computer, and get a new one. Simple

  7. #7
    Master Sorcerer MyLegGuy's Avatar
    Join Date
    Mar 2014
    Location
    United States
    Posts
    1,651

    Default

    If stuff is really that bad for you, I would reinstall Windows. Deleting everything. Except for stuff you backup to an external drive.

  8. #8
    Lesser Knight zxmvntcwrs's Avatar
    Join Date
    May 2016
    Posts
    51

    Default

    Quote Originally Posted by Doomsayer View Post
    First of all im using Vista (lol). And Google Chrome is not working for Vista any more... So I need to use Firefox or Internet Explorer. Firefox forces me to use yandex and i want to use Explorer. And I have a problem. My explorer is full of viruses. When I try to search something strange pop ups come and ads come. How do I clean it?
    this:


    and get a new one.
    IGN: zxmvntcwrs
    ~

  9. #9
    Master Sorcerer Conan's Avatar
    Join Date
    Sep 2014
    Location
    ::1
    Posts
    3,986

    Default

    Updated to atleast windows 7 lol.

    Or use Midori browser. Small and supah kewl

  10. #10
    Master Sorcerer m456's Avatar
    Join Date
    Dec 2014
    Location
    Y u do dis
    Posts
    1,978

    Default

    Quote Originally Posted by Conan View Post
    Updated to atleast windows 7 lol.

    Or use Midori browser. Small and supah kewl
    Midori? Haha, Links is what all of the pros use.

    Signature v6.8

    IGN: m654


    Quote Originally Posted by Kitty Machine View Post
    Rich people hang out with Rich people. I see them throw little tea parties while all the noobs watch from the white door.


  11. #11
    Master Sorcerer iStolen's Avatar
    Join Date
    Sep 2014
    Location
    EE
    Posts
    1,447

    Default

    I suggest upgrading your OS, Vista is old now lol.
    Join The Unofficial Growtopia Discord Server by Rush
    Got any ideas you'd like to see in Growtopia YouTube videos? PM me, I'll make them reality, or, at least try to!

    Thanks Rush for the signature!

  12. #12
    Master Sorcerer Conan's Avatar
    Join Date
    Sep 2014
    Location
    ::1
    Posts
    3,986

    Default

    Quote Originally Posted by m456 View Post
    Midori? Haha, Links is what all of the pros use.
    midori-browser.org/

    I use chrome tho.
    Coz of uBlock Origin :3
    Quote Originally Posted by Playerdereclaim View Post
    How good r u with computers?
    The simplest way I can tell you is to delete chrome, reset and redownlaod. If you are better with computer and need help feel free to PM me
    *facepalm*

Bookmarks

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •