Results 1 to 2 of 2

Thread: Compiling Proton as a static lib

  1. #1
    Lesser Wizard
    Join Date
    Nov 2010
    Location
    Los Angeles, California, United States, United States
    Posts
    126

    Default Compiling Proton as a static lib

    Have you thought about doing this? Curious if it is even possible.

  2. #2
    Administrator Seth's Avatar
    Join Date
    Jul 2002
    Location
    Japan
    Posts
    5,377

    Default

    Hmm... haven't tried it, but it should be easy enough to do. No reason Proton couldn't be used both ways.
    Seth A. Robinson
    Robinson Technologies

Similar Threads

  1. how to start an android service with proton
    By karelc in forum Proton SDK
    Replies: 5
    Last Post: 06-30-2011, 03:22 PM
  2. Static Camera
    By Pleng in forum Novashell Game Creation System
    Replies: 2
    Last Post: 12-10-2010, 01:37 PM
  3. Proton SVN commit today
    By Seth in forum Proton SDK
    Replies: 0
    Last Post: 11-16-2010, 10:50 AM
  4. Proton SDK Forum area opened
    By Seth in forum Proton SDK
    Replies: 0
    Last Post: 10-27-2010, 12:28 PM
  5. how to compile static
    By andreaszdw in forum Official ClanLib SDK Forums
    Replies: 1
    Last Post: 05-07-2007, 05:03 AM

Bookmarks

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •