Results 1 to 5 of 5

Thread: TWO power ups in one!

  1. #1
    Master Sorcerer soccerfu's Avatar
    Join Date
    Oct 2011
    Location
    good old USA
    Posts
    760

    Exclamation TWO power ups in one!

    Hey Seth i found a bug. here is the pic(s):
    Name:  tanked_2011-27-11_173158.png
Views: 43
Size:  1.05 MBName:  tanked_2011-27-11_173223.png
Views: 33
Size:  953.2 KB
    I have no idea how two item boxes got like that. Hope you look at it Seth.
    For anyone who knows me from a long time ago I've started playing again but don't expect me to be as competitive as I once was (just play for fun now).:wheelchair: In Game account: Soccerfu Current points: 90k+

  2. #2
    Lesser Wizard dontshoot's Avatar
    Join Date
    Oct 2011
    Posts
    283

    Default

    i might know how that happened or to create the bug.
    when i was playing, it seems that my connection was slow or don't know maybe server was slow. its when you can move but everyone else seems to be frozen in time. anyway, when that happens i took a powerup, drove pass through it, but although i've drove pass it and stays on top of it, i didn't get the power up, can't really remember much perhaps i was killed or not...

    anyway after a while and i got back to the same power up spot it display the box as what soccerfu posted here.
    on my instance driving pass the powerup didn't do anything. it just stays there floating.

  3. #3
    Lesser Knight
    Join Date
    Nov 2011
    Posts
    44

    Default

    I have seen this bug many times too. But the map I see it in the most is Egypt. There be two boxes but when you drive through them you only pick one. The other one stays there floating. This can be very confusing and distracting. Other tanks might mistake it for a real crate and try to get it. I remember one time I went towards this bug and I ended up dying be as use I was trying to get the box. Pls fix this can get very confusing.
    =DC=

  4. #4
    Knight
    Join Date
    Nov 2011
    Posts
    71

    Default

    Quote Originally Posted by Danny3838 View Post
    . I remember one time I went towards this bug and I ended up dying be as use I was trying to get the box. Pls fix this can get very confusing.
    =DC=
    and I thought I was the only one foolish enough to keep driving under the darn thing until someone decided to kill me and put me out of my misery.

    Roadkill

  5. #5
    Lesser Knight
    Join Date
    Nov 2011
    Posts
    44

    Default

    Lol yes I feel glad that it's not just me lol
    =DC=

Similar Threads

  1. Replies: 0
    Last Post: 10-23-2006, 06:19 PM
  2. Power Turn
    By in forum Other RTsoft Games
    Replies: 2
    Last Post: 09-14-2002, 03:08 PM

Bookmarks

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •